Piedras NegrasAh mestpompElektrische veiligheid

  • vrijgavetijd:2023-02-11 11:37:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:201
  • Korte omschrijving:

    Piedras Negras,   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste app

Artikel inhoud

   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, is de stroom klein.

   Met de continue ontwikkeling van modderpomptechnologie heeft de dompelmodderpomp ook op de marktvraag gereageerd. Tegelijkertijd is dit type pomp vooral geschikt voor de diepte waar de verticale mestpomp niet kan werken. Let op bij het gebruik van de apparatuur. De dompelbare modderpomp kan werken als zijn diepte minder dan m is, maar het overschrijdt

Piedras Negras   Voor de pijpleidingpomp in de werkplaats is het noodzakelijk om te overwegen of de pijpleidingpomp tot op zekere hoogte is versleten vanwege onvoldoende onderhoud,Piedras NegrasDompelpomp kan afvalwater pompen, maar de prestaties van de pijpleidingpomp worden aangetast. In geval van abnormale waterabsorptie tijdens installatie, controleer de motor tijdens installatie,Piedras NegrasISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, en controleer de motorbedrading en snelheid,

   De bevestigingsmethode van de waaier wordt veranderd van schroefdraad naar sleutelklem om te voorkomen dat de waaier eraf valt en schade veroorzaakt!

Molnlycke   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaam

y

   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren rivierbaggeren,

   Ik geloof dat je zo"n vraag hebt wanneer je de dompelpomp gebruikt, dat wil zeggen, is deze pomp een dompelpomp? Of is het een rioolpomp? In feite is deze vraag heel gemakkelijk te onderscheiden. U kunt de volgende inhoud bekijken gesorteerd door Shanghai Shenquan.

   Het gebruik van waterpompen is gerelateerd aan alle aspecten van ons leven. Met de komst van de meivakantie neemt het waterverbruik toe. Daarom is het noodzakelijk voor ons om een geschikte waterpomp te kiezen.

hoezeer nauwkeurig.

   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.

   bind de blootgestelde koperdraad gelijkmatig aan de kabelkern, verwarm het wit


Piedras NegrasAh mestpompElektrische veiligheid



   Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.

Eerlijke dienst   Na meter kan de afdichting van de apparatuur de waterdruk op deze diepte niet verdragen.

   Door menselijk auditief vermogen kunnen we vergelijken of de pomp zwaar, divers, vreemd en ongeordend abnormaal geluid heeft, en kunnen we de verborgen gevaren zoals losheid, impact en onevenwichtigheid beoordelen.

   Bij het starten van de modderpomp, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modderpomp start, breidt u de pompinlaatklep uit en sluit u de pompuitlaatklep. Start vervolgens de pomp. Nadat de pomp is gestart, start langzaam de pompuitlaatklep. De grootte en snelheid van het openen van de pompuitlaatklep moeten worden gebaseerd op het feit dat de pomp niet trilt en de motor niet trilt

Piedras Negras   Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd, wordt afgevoerd en goede afdichtingsprestaties worden gegarandeerd.

   Als er een stand-by pomp is, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.

   bind de blootgestelde koperdraad gelijkmatig aan de kabelkern, verwarm het wit

BomhinOverige productinformatie
  • Alphen aan den RijnZelfgemaakt liftplatformKenmerken van het product:

    Alphen aan den RijnZelfgemaakt liftplatformKenmerken van het product:

  • Alphen aan den RijnEnige mast aluminiumlegering hefplatformGerelateerde standaardindex

    Alphen aan den RijnEnige mast aluminiumlegering hefplatformGerelateerde standaardindex

  • Darmstadt.kgmSchaarlift in de autoBedrijfsprocesparameters aanpassen

    Darmstadt.kgmSchaarlift in de autoBedrijfsprocesparameters aanpassen

  • NtungamoTransformer DaquanAltijd

    NtungamoTransformer DaquanAltijd

  • Xinrong.kgmVaste schaarhofttafelMethode om nep en inferieur te identificeren

    Xinrong.kgmVaste schaarhofttafelMethode om nep en inferieur te identificeren

  • Xinrong.kgmOpheffende mobiele platformwagenDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

    Xinrong.kgmOpheffende mobiele platformwagenDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

  • Nai sur SeineHydraulisch platform hijsplatformMarktverkopen

    Nai sur SeineHydraulisch platform hijsplatformMarktverkopen

  • Sesto San GiovanniElektrische vorkheftafelSpeel de rol van anti-diefstal

    Sesto San GiovanniElektrische vorkheftafelSpeel de rol van anti-diefstal

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!