Kingston.Booster pijpleidingpompWat zijn de regelmatige inspectie

  • vrijgavetijd:2023-03-06 08:16:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:621
  • Korte omschrijving:

    Kingston.,   Op deze manier,Kingston.HH-modderpomp, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp va

Artikel inhoud

   Op deze manier,Kingston.HH-modderpomp, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp vaak minder, en is het stroomverbruik ook minder, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd, en het feit is

   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.

Kingston.   Of de pompas gebogen of roest is. In geval van bovenstaande problemen, los de verpakking en dr.

   De dompelbare modderpomp is een soort dompelpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onderwater werkt. Bovendien, in vergelijking met horizontale modderpomp en verticale modderpomp, en is meer geschikt voor verschillende werkomstandigheden. De belangrijke technische punten van dompelmestpomp zijn zijn motor en

Pelileo.   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.

ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,

   Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio"s goede effecten hebben bij het gebruik ervan.


Kingston.Booster pijpleidingpompWat zijn de regelmatige inspectie



   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.

   andere vereisten (kabel,Kingston.Pijpleidingspomplichaam, controledoos, vloeistofniveaucontrole, enz.)

   Na een bepaalde waarde zal water ook verdampen, wat de verdampingsdruk van water bij deze temperatuur wordt genoemd.

project   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.

   Ja, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.

   Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.


Kingston.Booster pijpleidingpompWat zijn de regelmatige inspectie



   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

installerensnelheid, zodat het materiaal de vaste stof kan drijven om te stromen wanneer het in gebruik is, zodat de drijfmest kan worden vervoerd. In termen van het principe van de dompelbare modderpomp is het eigenlijk vrij eenvoudig

   sedimentatietanks, waterkrachtcentrales, reservoirs, energiecentrales, open caissons, mijnen en visvijvers.

   Het kan ook zijn omdat de pomp De vloeistoftoevoerleiding wordt tijdens normaal gebruik geblokkeerd door andere stoffen.

Kingston.   Wanneer het waterpeil bereikt, daalt de frequentie van de frequentieomvormer,Kingston.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, en de s

   De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.

   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijven

BomhinOverige productinformatie
  • Drogheda.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringSnijtechnologie

    Drogheda.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringSnijtechnologie

  • Shi Qieqing.Liften bouwenDrie veelvoorkomende problemen:

    Shi Qieqing.Liften bouwenDrie veelvoorkomende problemen:

  • Busia.kgmTemperatuurmeting van droge transformatorenWat is het type en de functie?

    Busia.kgmTemperatuurmeting van droge transformatorenWat is het type en de functie?

  • HuairenCity in California USAVast type hydraulisch hefplatformConcurrentievermogen in dagelijks onde

    HuairenCity in California USAVast type hydraulisch hefplatformConcurrentievermogen in dagelijks onde

  • HuairenCity in California USAJueli hefplatformwagenVerwerking in de industrie

    HuairenCity in California USAJueli hefplatformwagenVerwerking in de industrie

  • PescaraNameElektrische liftbatterijWaarschuwingsinstructies voor bediening:

    PescaraNameElektrische liftbatterijWaarschuwingsinstructies voor bediening:

  • PescaraName25 meter hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het werk voor onbep

    PescaraName25 meter hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het werk voor onbep

  • PescaraNameMobiel liftplatformAllerlei functies die je niet kent

    PescaraNameMobiel liftplatformAllerlei functies die je niet kent

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!