Aruca.Lange as subHet onderhoud is niet aan de standaard. Wees voorzichtig om niet boos te worden

  • vrijgavetijd:2023-03-10 08:35:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:600
  • Korte omschrijving:

    Aruca.,   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen d

Artikel inhoud

   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.

Aruca.   Het water van de schachtverbinding, geen verdunning van pulp, goed effect van de schachtverbinding. Het kan worden gebruikt wanneer de drijfmest niet mag worden verdund.

   Er zijn vele soorten dompelbare modderpompen beschikbaar in de markt, en verschillende pompmodellen hebben verschillende prestaties en toepassingsgebieden. Daarom, hoewel de pomp een breed scala aan toepassingen heeft, als het model niet correct en redelijk is geselecteerd, zal het toepassingseffect groot zijn

Amsteten.   Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer, en verwijder dan de moeren die voor de verbinding tussen de drie delen worden gebruikt: ontladingssectie, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens de ronde moer op de as af en installeer achtereenvolgens de lagerbinnenrace lagerklier en vasthoudende huls

   Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd, wordt afgevoerd en goede afdichtingsprestaties worden gegarandeerd.

   Als het warme water binnen ℃ wordt aanbevolen, moet de warmwaterpomp worden gebruikt,Aruca.Pomp voor boorvloeistof, en zal het externe kraanwater voor koeling tijdens verrichting worden aangesloten, anders zal de motor niet worden verbrand vanwege te hoge middeltemperatuur.


Aruca.Lange as subHet onderhoud is niet aan de standaard. Wees voorzichtig om niet boos te worden



   Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is, zal de pomp overbelast worden, omdat de pomp ook veel wordt gebruikt in veel landelijke bewatering. In dit geval kan het lager zijn dan de nominale spanning, zodat de stroom in de statorwikkeling ook zal zijn

RY pomp, die geschikt is voor het vervoeren van schurende of corrosieve drijfmest. De structuren van alle soorten horizontale drijfmestpompen zijn vergelijkbaar, behalve dat de pompkop (inclusief pomplichaam, pompdekking, waaier,Aruca.Bodemmestpomp, enz.) verschillende structuren heeft. Het deel van de pompkop, maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.

groothandelaar   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, zodat ze goede slijtage en corrosieweerstand kunnen hebben wanneer ze worden gebruikt, en kunnen worden gebruikt om het grootste deel van de media te vervoeren wanneer ze worden gebruikt. Freatische mest


Aruca.Lange as subHet onderhoud is niet aan de standaard. Wees voorzichtig om niet boos te worden



   Onderdompelbare modderpomp Gebruik ultrasone methode om te detecteren of er cavitatie in de dompelbare modderpomp is. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen vaak betere meetresultaten bij gebruik.

Potentiële ontwikkeling   Bovendien wordt de rioolwaterpomp meestal aangedreven door een motor, zodat het in feite tot een zekere mate tijdens gebruik kan worden aangepast. De dompelmestpomp moet een lijn gebruiken wanneer in gebruik

   Tailingsvervoer, diverse Tailingserts, pulp, pulp, steenkoolmest, slak, slakkenbehandeling, enz.

Met behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?

Aruca.   Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.

   Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.

   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.

BomhinOverige productinformatie
  • Bochum-HordelHydraulische laadlift van aluminiumlegeringBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoor

    Bochum-HordelHydraulische laadlift van aluminiumlegeringBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoor

  • AzzoCity in Italy12 meter elektrische liftWat zijn de technische parameters van?

    AzzoCity in Italy12 meter elektrische liftWat zijn de technische parameters van?

  • Kakonko.Prijs van 200KVA-transformatorDe impact van de strakheid

    Kakonko.Prijs van 200KVA-transformatorDe impact van de strakheid

  • TrentoGenericNameKlein hefplatformHet toepassingsgebied zal worden verbeterd

    TrentoGenericNameKlein hefplatformHet toepassingsgebied zal worden verbeterd

  • TrentoGenericName20 meter hefplatform vrachtwagenKan hoge dichtheid straling blokkeren?

    TrentoGenericName20 meter hefplatform vrachtwagenKan hoge dichtheid straling blokkeren?

  • Shuangluan. kgmPlatform hydraulisch hefplatformHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren

    Shuangluan. kgmPlatform hydraulisch hefplatformHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren

  • Piacenza.kgm2 meter hoge elektrische liftKan hoge dichtheid straling blokkeren?

    Piacenza.kgm2 meter hoge elektrische liftKan hoge dichtheid straling blokkeren?

  • Piacenza.kgmHefplatform voor het lossen van opslagGeschiedenis van de industrie

    Piacenza.kgmHefplatform voor het lossen van opslagGeschiedenis van de industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!