Pesh KobeBooster pijpleidingpompPatroonverbetering

  • vrijgavetijd:2023-03-14 08:12:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:398
  • Korte omschrijving:

    Pesh Kobe,   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperkin

Artikel inhoud

   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp

   Wanneer de modderpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp,Pesh KobeBodemmestpomp, moet de motor tijdens verrichting op het wateroppervlak worden geplaatst, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water

Pesh Kobe   Controleer de zuigpijp en bodemklep om te zien of er een luchtlekbron is. Verwijder het slib en andere obstakels bij de waterinlaat. Controleer de waterinlaatdiepte van de bodemklep om ervoor te zorgen dat deze niet minder dan twee keer de diameter van de waterinlaatpijp is. Als het niet genoeg is, verdiep de waterinlaatdiepte van de bodemklep.

   Dus het heeft een proces

Kaarina.kgm   Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.

   De andere mechanische verbinding is een gespleten verbinding, die kan worden vervangen zonder de modderpomp te demonteren.

   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage pompschade en demontage te voorkomen.


Pesh KobeBooster pijpleidingpompPatroonverbetering



   Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,

   Er zijn veel redenen voor oververhitting van de motor. Het kan zijn omdat de voedingsspanning te hoog is, of er is een probleem met de waterpomp of de motor zelf.

In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.

technologische innovatie   Aanpassing. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zullen accessoires worden gebruikt en zullen sommige hulpmaatregelen worden genomen om de algemene prestaties van het materiaal te verbeteren en het stabiele gebruik van het materiaal te verzekeren. Veel gebruikers besteden geen aandacht aan deze dingen bij het gebruik ervan, wat apparatuurproblemen zal veroorzaken en de werkefficiëntie zal beïnvloeden

   Potentiële energie, water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen, is de apparatuur gevormd als een decoratie, dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?

   Beschermende verpakking van schachtafdichting De pomp van schachtafdichting controleert regelmatig de afdichtingswaterdruk en het watervolume, houdt een kleine hoeveelheid reinigingswater stromend langs de schacht, past regelmatig de pakklier aan, controleert de verpakking en vervangt regelmatig de verpakking. De waterdruk en het watervolume van de schachtafdichting moeten voldoen aan de bovenstaande (schachtafdichtingsinspectie) eisen.


Pesh KobeBooster pijpleidingpompPatroonverbetering



   Naast de methode zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium, anti cavitatie theorie, corrosiemechanisme van waterpomp en spanningskenmerken. Om de levensduur te verlengen, moet bescherming goed worden gedaan, wat een uitgebreide optimalisatieontwerpmethode zou moeten zijn.

Professionele is koning.   Op deze manier, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp vaak minder, en is het stroomverbruik ook minder, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp,Pesh KobeISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp,Pesh KobeCorrosieve pijpleidingpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp

   Als er een standby pomp is, is het beter om twee pompen op zijn beurt te gebruiken. Als de pomp vastzit, kan de pomp alleen repa

BomhinOverige productinformatie
  • Cosenza.kgmMobiel hefplatform van de aluminiumlegeringTel de hoogtepunten

    Cosenza.kgmMobiel hefplatform van de aluminiumlegeringTel de hoogtepunten

  • Xinzhou.8 meter elektrische liftRol en toepassing in productie

    Xinzhou.8 meter elektrische liftRol en toepassing in productie

  • Souk van HoumtRatificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatorenI

    Souk van HoumtRatificatie van de vuurbestendigheid van de olieonderdompelde energie-transformatorenI

  • StenenKleine schaarliftGerelateerde zaken gebruikt

    StenenKleine schaarliftGerelateerde zaken gebruikt

  • StenenGebogen arm hefplatform vrachtwagenWat zijn de prestaties?

    StenenGebogen arm hefplatform vrachtwagenWat zijn de prestaties?

  • FresnoHydraulisch hefplatform heffenDe totale schaal van is groter

    FresnoHydraulisch hefplatform heffenDe totale schaal van is groter

  • Katowice.Elektrische bemande liftProductieproces

    Katowice.Elektrische bemande liftProductieproces

  • Katowice.PithefplatformDrie basispunten van huiswerk

    Katowice.PithefplatformDrie basispunten van huiswerk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!