Momostenango.fabrikant van samengestelde ankerstangMoet je professioneel zijn? Waar moet u op letten

vrijgavetijd:2023-02-26 11:39:22 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:133

Kerntips:Momostenango.,Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

De lengte kan volgens de bouwvereisten worden aangepast, zonder verlies.

Momostenango.Het injecteren van voegen in de ingesloten voegpijp kan bouwverbindingen, koude verbindingen, leidinglekkage en verbindingen tussen de grondmuren afdichten.

De stabiliteit van de voegpijp is een van de belangrijke factoren om de stabiliteit van de hele funderingsput te controleren. De erectie moet nauwkeurig en in pl zijnplaats, en voorspanning moet worden toegepast in strikte overeenstemming met de ontwerpvereisten. Er moet met name aandacht worden besteed aan de stabiliteit van de diagonale versteviging. Tijdens de diagonale versteviging moet elke schakel van de installatie zorgvuldig worden bediend. Tegelijkertijd moet de staalpurlin zijn stabiliteit, sterkte en vervormingsvereisten tijdens het productie- en installatieproces ook verzekeren. Bovendien tijdens het hele bouwproces van de funderingsput voegpijperectie tot verwijdering, moet de voegpijp strikt worden gecontroleerd om zijn stabiliteit te verzekeren. Hoe het draagvermogen van palen met voegbuizen in geboorde palen te verbeteren, tijdens het boorproces van grote diameter gegoten palen, zal de bodemlaag rond de palen los raken door de roering van de draaikoppen. Daarnaast maakt de wateronderdompeling de bodemlaag die is begonnen los te raken losser. Dit probleem kan effectief worden opgelost door voegen met voegen buizen. Hoe het draagvermogen van palen te verbeteren bij het voegen met voegbuizen?

Gra.De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.

Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

Algemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.


Momostenango.fabrikant van samengestelde ankerstangMoet je professioneel zijn? Waar moet u op letten



Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater,Momostenango.Vooruit kleine kanaaltunnel, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

[] wanneer het gebruiksmodel in gebruik is, wordt de flensplaat gebruikt om het gebruiksmodel en de flensplaat van de ondergrondse voegpijp te bevestigen, en dan bevestigd wordt het snijblad aangepast aan een cpositie door de schroef op de bout, dat wil zeggen, en het snijdende roterende apparaat wordt bevestigd en gedraaid door een moersleutel of een tandsleutel, en de katrol en het blad worden gedreven om te roteren door de rotatie van de bout, waardoor de behuizing wordt roteren. De katrol bevindt zich aan de andere kant van het roterende apparaat, corresponderend met het blad. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om de wrijving tussen het roterende apparaat en de behuizing muur te verminderen, en de positie van het blad in de behuizing te bevestigen, om te voorkomen dat het blad aan één kant verschuift tijdens het snijden, niet het snijdoel bereikt, of zelfs het blad beschadigt. De bevestigingsbout wordt gedraaid door een moersleutel of tandmoersleutel, om de katrol en het blad te draaien. Het snijdende roterende apparaat snijdt de behuizing. Wanneer de behuizing tot een bepaalde diepte wordt gesneden, wordt de bladmoer opnieuw aangedraaid en gaat het snijden door totdat de mantelwand wordt doorgesneden. Het heeft de kenmerken van - keer hogere werkefficiëntie dan handmatig snijden en lagere arbeidsintensiteit van werknemers.

Als een scheur wordt gevonden, moet het op tijd worden hersteld, anders, wanneer de verbinding wordt vervormd en onderworpen aan waterdruk, zal het vermogen van de voegbuis om externe krachten te weerstaan sterk worden verminderd. Bij het positioneren van de voegpijp moet deze vlak bij de interface worden gehouden en mag de voegpijp niet worden toegestaan om te rollen of te knikken. Als blijkt dat er geen draai is, moet deze op tijd worden aangepast. Bij het gieten en bevestigen van de voegpijp, moet de afwijking van de voegpijp worden voorkomen, om één kant niet te verkorten en het waterstopeffect te beïnvloeden. Bij het gieten en stampen van het beton moet het voldoende trillen om te voorkomen dat de slechte combinatie van de voegbuis en het beton het waterstopeffect beïnvloedt. De voegpijpverbinding moet goed worden verlijmd. Als de omstandigheden op de bouwplaats beschikbaar zijn, kan de methode van hete vulkanisatieverbinding worden gebruikt.?

Inspectie milieuHet bovenliggende type is een speciaal rek geïnstalleerd aan de onderkant van de aandrijfkop en verbonden met de boorkopspanning apparatuur.

Actiemechchanisme van voegpijp: de voegpijp is een flexibel materiaal. Onder de werking van bodembelasting, is het een mechanisme van het verspreiden van de kracht op elke gatenriem en het vormen van een resulterende kracht.

Een kort deel van schroefeindstaaf wordt gelast aan beide uiteinden van een enkele voorgespannen dikke staalstaaf, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf, en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en de krik trekstang (met interne draad aan het einde) wordt vastgedraaid op de draad van de schroefeindstang voor het spannen. Draai na het spannen de moer vast en veranker de wapening. De voordelen van deze voegpijp zijn relatief eenvoudig, en wanneer de krik olie retourneert na de voegpijp, en het kan niet te lang of te kort zijn, anders is de draadlengte niet genoeg.


Momostenango.fabrikant van samengestelde ankerstangMoet je professioneel zijn? Waar moet u op letten



De maasstructuur van de voegpijp kan de poriewaterdruk sneller laten verdwijnen en effectief de drainage en consolidatie van de zachte grond van de fundering versnellen. Dit is erg belangrijk voor het versterken van zachte klei foundation. Voorzorgsmaatregelen voor de installatie van voegbuizen: bij het spannen van de voorgespannen wapening moet deze van nul tot de beginspanning bij het beginpunt van de gemeten verlengingswaarde worden belast en vervolgens geleidelijk tot de vereiste spankracht worden belast; Voor spanbeheer van voorgespanne wapening moeten spanningscontrole en verlengingscontrole worden vastgesteld. De toegestane afwijking tussen de werkelijke verlenging vDe berekende verlengingswaarde is ~ + %. Bij overschrijding van de waarde wordt de spanning opgeschort; Spannen kan alleen worden voortgezet na het nemen van maatregelen om aan te passen; Als de verlengingswaarde te klein is, kunnen over spanende maatregelen worden genomen, maar de spankrachtgrens zal niet groter zijn dan .fptk; In de voorgespannen versterking van de meergolfcurve, om de trekspanning bij de binnenste steun te verhogen en de trekspanning bij de ondermond van de voegpijp na het spannen te verminderen, kan de technologie van overspannen en losmaken worden aangenomen; De kanaalvoeging moet dicht zijn, en de sterkte graad van cementmest zal niet lager zijn dan C. Vóór het voegen, moet het kanaal nat en schoon zijn, en de uitlaat zal glad zijn. Als het gat wordt geblokkeerd, moet de voegen poort worden vervangen, maar de voor de eerste keer geïnjecteerde cementmest moet worden geloosd om gas tussen de twee voegen te vermijden. Nadat de gaten zijn gevuld en de uitlaatgaten zijn gesloten, moet de druk worden verhoogd tot .-.mpa,Momostenango.fabrikant van samengestelde ankerstang, en moeten de voegen gaten later worden gesloten. De voegdruk van het verticale kanaal wordt bepaald aan de hand van de voeghoogte; Voor het doorvoeren van leidingen van continue voorgespannen spanen met meerdere spanwijdten die door verbindingsmiddelen zijn verbonden, moet één spanwijdte na het spannen worden samengevoegd, en het is niet toegestaan om eenmalig te voegen nadat alle spanwijdten zijn gespannen; De blootgestelde lengte van de voorgespannen wapeningsvoegpijp na bevestiging zal niet minder dan mm zijn, en de voegpijp zal worden beschermd met eindverzegelend beton. Wanneer het langdurig blootgesteld moet worden, worden maatregelen genomen om corrosie te voorkomen; Wanneer de staalstreng zwevende roest heeft, verwijdert u alstublieft de zwevende roest en het vuil van de staalstreng bij het vaste klemgedeelte van de voegpijp en het buiteneinde, zodat de zwevende roest en vuil de rode groef van de klembuis zullen vullen ptijdens installatie en spanning en veroorzaken draadglijden; Het gereedschap klemstuk is drie stukken en het werkende klemstuk is twee stukken. De twee kunnen niet gemengd worden. De werkende voegbuis kan niet als gereedschap worden gebruikt en de voegbuis kan niet worden hergebruikt; De voegbuis moet goed worden bewaard en moet tijdens gebruik vrij zijn van roest, water en andere stoffen. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakking doos. Wanneer de voorgespannen pees echter lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen en bevestigd, wordt aanbevolen om een kleine hoeveelheid smeermiddel (zoals het intrekken van de voegpijp) in het conische gat van de voegpijpplaat aan te brengen, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up van de werkclip en het intrekken van de voegpijp, maar ook bevorderlijk voor de meervoudige voegpijpfixatie van de voegpijp; Het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en het binnenoppervlak van het conische gat van de voegbuisplaat moeten vóór gebruik met smeermiddel worden bedekt en het vuil op het klemoppervlak zal regelmatig worden verwijderd om de voegbuis flexibel te maken. Wanneer de klem echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is, moet deze worden vervangen en mag deze niet opnieuw worden gebruikt; Tijdens het spannen worden veiligheidsmaatregelen genomen en na het spannen van de krik mag niemand staan; Het vaste systeem van de voegpijp moet samen worden gebruikt en mag niet met andere systemen worden gemengd. Als de statische belastingstest moet worden uitgevoerd, reinig dan de klem met organisch oplosmiddel (zoals benzine) en veeg de antiroestolie van het gat van de voegbuisplaat af, anders zullen de solide prestaties van de voegbuis worden beïnvloed; De voegpijp van de paalfundering is een belangrijk kanaalproduct voor detectie van de paalfundering diepte. Het heeft twee hoofds, een is als kanaal, en de andere is als een pijp voor voegen aan de onderkant van de stapel.

systeemDe voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk om het omringende oppervlak te beschadigen en lokale verwarming aan het einde te veroorzaken, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

De betoncomponenten moeten worden bedekt en vochtig worden uitgehardhin u na het gieten. De tijd van het uitharden van beton door water mag niet korter zijn dan zeven dagen voor het beton gemengd met Portlandcement, gewoon Portlandcement of slakken Portlandcement; Voor beton gemengd met vertraagde toevoegingen of met eisen inzake ondoordringbaarheid mag het niet minder zijn dan graden. Het uitgehard beton moet worden bedekt met plastic doek, en gecondenseerd water zal in het plastic doek worden gehouden.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.

Momostenango.Wanneer de voegbuis is geïnstalleerd,Momostenango.Toonaangevende fabrikant van kleine leidingen, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.

Het bidirectionele trekplastic gaas vals dak dat wordt gebruikt in ondergrondse kolenmijn met mijn voegpijp is speciaal ontworpen en vervaardigd voor de valse daksteun van ondergrondse kolenmijngezicht en wegwegmuurondersteuning. Het wordt gemaakt van verscheidene hoogmoleculaire polymeren en gevuld met andere modificatoren door verwarming, extrusie, vormen ponsen, uitrekken, vormen, heeft het licht gewicht, hoge sterkte, isotropie en antistatisch, Het is een nieuw type gaas voegen pijpmateriaal voor ondergrondse kolenmijn ondersteunende engineering en civiele techniek.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bomhinadviserennieuws